Kvalitet, æstetik og miljø

Hos Montana søger vi konstant efter den optimale sammenhæng mellem funktionalitet, kvalitet, miljøhensyn, æstetik og etik.

Familieejet virksomhed

Montana Møbler A/S blev grundlagt af Peter J. Lassen i 1982. Joakim Lassen tiltrådte stillingen som administrerende direktør i 2015.

Dansk produceret design

Produktionen foregår på 19.000 højteknologiske m2 i Hårby på Fyn. Montana beskæftiger ca. 160 medarbejdere.

”Hvad skaber du? Hvis dit svar er ’løsninger’, så er det en slutning. Men hvis du siger: ’Jeg skaber muligheder’, så er det en åbning.”

Peter J. Lassen

5,7

Da Peter Lassen udviklede Montana Reolsystemet, lå der et gennemtænkt matematisk og filosofisk princip bag. De matematiske beregninger er komplekse og baseret på 5,7 cm, men filosofien er til gengæld enkel: Alle elementer i Montanas univers skal kunne kombineres i det uendelige og være praktiske, smukke, holdbare og uafhængige af skiftende modeluner. Sådan har det været siden 1982, og sådan bliver det ved med at være.

Designsamarbejde

Montana Reolsystem og øvrige Montana modulsystemer er designet af Peter J. Lassen. Montanas bord- og stoleserier er designet af Arne Jacobsen, Verner Panton, Peter J. Lassen, Joakim Lassen, shldesign, Salto & Sigsgaard samt Jakob Wagner.

Far og søn, Peter og Joakim Lassen, har sammen designet flere af Montanas produkter – ofte i samarbejde med Montanas designteam og eksterne designere.

Save

Husk at gemme inden du lukker