Multi konferencebordet kan bruges som konference-, møde- og workshopbord

Nå ud til konferencens publikum med den højdejusterbare talerstol HiLow Speaker

Konferencelokale i Det Kongelig Skuespilhus indrettet med Panton One stole

Konferencelokalet

Konferencelokalet er rammen om virksomhedens vigtigste beslutninger. Det er vigtigt at rummet er komfortablet til lange møder og at alle elektroniske funktionaliteter er lige ved hånden. Montanas leverer højdejusterbare konferenceborde, talerstole og elegant opbevaring til HiFi og andet præsentationsteknisk udstyr.

Tal til ethvert publikum

Det er fantastisk at overvære en præsentation, som bliver serveret levende og præcist – det kræver at taleren har ro og overblik. Montana kan levere to typer af talerstole til det veludstyrede konferencelokale, begge højdejusterbare og med en flade til placering af computer, manuskript og vandglas.

God lyd – lige ved hånden

En god præsentation er ofte ledsagte af tekniske hjælpemidler: Lyd, billede – og alle de dertilhørende accessories: Betjeninger, kabler, adaptere og mikrofoner. Montana Sound & TV-løsninger søger for at det er ude af øje, men altid lige ved hånden.

Skuespilshuset

Case: Skuespilshuset 2008
Bygherre: Det Kgl. Teater ved Kulturministeriet.
Arkitekter: Lundgaard & Tranberg

Om aftenen svæver Skuespilshusets glasetage i natten som et lysende bånd. Hele etagen er lagt oven på bygningen i form af et ekstra lag, der lader stedets ånd sive ned gennem huset oppefra. Etagen huser teatrets kontorområder, artistgarderober, værksteder, bibliotek, tekniske afdelinger, lydstudier og kantine.

Montana har leveret møbler til kontor og kantine, samt hylder og opbevaringsløsninger til garderober.

Save

Husk at gemme inden du lukker