Indret hotelværelset med sengegavl, natbord, hylder og garderobe

Skyline borde til hotelværelsets arbejdsplads

Møbler til hotel, gæsteværelser og garderobe

Hotelværelsets opgave mere end noget andet er at være et midlertidigt hjem, når man er hjemmefra. Komfort, design, farver, materialer og kvalitet er alt sammen faktorer, som skal gå op i en højere enhed for at skabe et besøg, man husker. Montana systemets mange muligheder, design og elegance gør det muligt at skabe attraktive og praktiske gæsteværelser og suiter, som imødekommer den kvalitet, som gæsterne forventer.

Hotel Victoria Towers

Case: Hotel Victoria Tower
Arkitekter: Arthur Buchardt, Wingårdhs Architects, Kiil Interiør

Victoria Towers tårner med sine 117 meter indpakket i glas, som et fyrtårn langs vejen mellem downtown Stockholm og byens lufthavn. Hotellet består af 229 værelser fordelt på 42 etager samt kontorer, konferencefaciliteter og en sky bar. Montana har indrettet hotelværelser med Montana sengegavle, garderobeskabe, Skyline borde og hylder, Djob borde og Multi Caféborde.

Clarion Hotel Energy
Stavanger, Norge

Case: 400 hotelværelser - single/double/deluxe/suites/family
Arkitekter: Snøhetta
Indretningsarkitekter: Snøhetta og Kiil Interiør

Clarion Hotel Energy består af hele 21 etager og 400 hotelværelser og er en af de største møde- og konferencefaciliteter i Norden. Montana har leveret interiør, sengegavle, sengeborde, og garderobeløsninger til gæsteværelserne – som desuden er udstyret med Guest-stole og Skyline borde.

Save

Husk at gemme inden du lukker