Nyt katalog – tre inspirerende hjem

Bliv inspireret af vores nye katalog og oplev hvordan vores moderne designklassikere passer ind i næsten ethvert hjem og stil.

Kreativitet i et ombygget mejeri

Mød art director og stylist Mary Hessing samt redaktør og journalist Toon Lauwen.

Tag et kig ind i et spændende hjem, i en ombygget mejeribygning i Haag, hvor arbejde og bolig smelter sammen til en flydende enhed, som huser stiftere og redaktører af WOTH Magazine.

"Vi elsker at give plads til dem, der drømmer stort."

Dristige farver i en venlig atmosfære

Mød Nadia Olive Schnack, indretningsarkitekt, der bor sammen med to børn og mand i en farverig villa på Frederiksberg, København.

Nadias hjem er en festival af farver. Rige, dybe, modige farver sat sammen i dristige kombinationer af mønstre og teksturer. Nadias hjem føles ikke 'dekoreret', men er et udtryk for hendes personlige stil, som danner en varm og venlig ramme om famiie og gæster.

"Processen starter med en forelskelse."

*Fotos nedenfor: Det farverige gulv på knolling billedet er designet af kunstner Evren Tekinoktay.

En kunstsamlers hjem

Mød Peter Amby i hans lejlighed fyldt med kunstværker, beliggende i det centrale København. 

Hjem eller galleri? Grænserne er slørede, da kunst og installationer indtager næsten ethvert hjørne af Peters hjem og liv. Dristige farver er nøglen til hans stil, som står i kontrast til trægulvene, de grå vægge i entréen og den brækkede hvide farve på panelerne i stuen – et kunstværk af Mathias & Mathias. Alt i Peters hjem er fyldt med liv og fuld af historier – ét sted, hvor man kan beundre det æstetiske eller fordybe sig i indholdet. 

"Gode kunstværker er ofte nogle, der irriterer og provokerer mig."

Save

Husk at gemme inden du lukker