Montanas nye showroom

12 rum – uendelige muligheder

I forbindelse med den danske designbegivenhed 3 Days of Design åbnede Montana et nyt, farverigt showroom i smukke lokaler på Bredgade 76 i indre København. Showroomet består af 12 inspirerende rum med fantasifulde møbler og indretning, indrammet af pulserende farver. Indretningen fokuserer på såvel hjemmemiljøet som det professionelle kontormiljø. Historisk set har Bredgade været vært for nogle farverige personligheder, herunder Hans Christian Andersen. Montanas nye showroom er en verden bestående af farver, personlighed, fantasi og uendelige muligheder...

Montana Home

Farvetemaet i Montana Home giver associationer til 1950'ernes isbarer; cremede milkshakes, candyfloss, jellybeans og mint-grønne marengs. Denne del af showroomet består af et badeværelse i mintgrønne og lyse blå farver samt garderobeskabe i lyse nuancer af gråt. Stuen, der ligger i forbindelse med biblioteket, er indrettet lyserøde, turkise og lysegule nuancer. Sidst men ikke mindst består Montana Home af et feminint soveværelse i lyserøde og lilla nuancer, enkelt indrettet med klædeskabe, makeupbord og en kommode.

Malede striber følger panelet som en legende kontrast til de ellers klassiske arkitektoniske detaljer. Indretningen viser de seneste nyheder for 2017/18: Collection III, Hall Edition og Panton Wire-reolsystemet. Koncept og styling er skabt af stylist Gitte Kjær og Montana designteam. 

Montana Office

Mtre arkitekter har udviklet konceptet, historien og funktionaliteterne til Montana Office sektionen i samarbejde med Montana design team og stylist Gitte Kjær. Mtres vision er at udfordre rummet og skabe løsninger, som forbedrer trivsel og ydeevne og afspejler virksomhedens vision, kultur og identitet. Mtre ønsker med indretningen at vise, hvordan en kreativ virksomhed kan organisere sig. Montana Office tæller mødelokaler, et åbent kontorlandskab, et rum kaldet The Sanctuary, og et rum kaldet The Cave, samt køkken. Farverne er velafbalanceret: De dæmpede, mørkere nuancer og variationer i materialer interagerer med kontrasterende stænk af lyse, legende nuancer.

Save

Husk at gemme inden du lukker