Montana Home 

Et hus i huset
Montana indvier for første gang sit eget hus i fuld størrelse, Montana Home. Montanas nye 1:1 bolig i Montanas showroom er designet af det danske arkitektfirma Vilhelm Lauritzen til en specifik familie og viser et af Montanas mange personlige opbevaringsløsninger til alle rum.

Montana har altid været indbegrebet af opbevaringssystemer og gjort opbevaringsmøbler ikoniske. Montana tilbyder løsninger til at opbevare sine ting på en personlig måde. 42 farver, 36 forskellige moduler i 4 dybder giver millioner af kombinationsmuligheder til alle rum i et hus: stue, soveværelse, køkken, kontor og badeværelse. 

Montana i farverDet 215 kvadratmeter store hus i to plan, har udsigt udover Københavns havn. Montana Home indeholder to soveværelser, et badeværelse, en korridor, et køkken-alrum og en stor stue i kombination med kontor. Huset har en gennemgående skandinavisk stil.
Montanas farvepalette giver energi til alle rum takket været en bred farvepalette, der udfordrer måden vi normalt tænker skandinavisk indretning på. Neutrale farver som grå og hvid er også en del af farvekortet for at få en roligere baggrund til husets møbler, kunst og interiør.

Making room for personality3D designer og interiørarkitekt, Helle Scharling, og stylist, Gitte Kjær, har stået for indretningen af huset som de beskriver som et kunstnerisk univers med masser af blomster og planter.
“Farver er en del af Montanas DNA. Derfor udfordrer alle rum farvepaletten. Vi inspireres af mode- og interiørtrends men vælger altid til slut at orkestrere en egen Montana farvepalette for at være bannerfører for mere farverige boliger,” fortæller Helle Scharling. 

Save

Husk at gemme inden du lukker