DA EN DE

De uformelle møder omsættes til værdifuld viden

Det velfungerende mødelokale med komfort og elektronik lige ved hånden

Lad indretningen af mødelokalet understøtte kreative processer

Gode beslutninger

Et godt møde resulterer i gode beslutninger. Det er vigtigt at sætte en effektiv og funktionel ramme om et møde – og det må samtidig gerne være elegant. Montana leverer borde, stole og opbevaringsmøbler til det traditionelle mødelokalet– såvel som til det uformelle mødeområde med loungemøbler og det effektive stående møde ved højborde.

Gem elektronikken væk

Lyd- og TV-accessories, fjernbetjeninger, mikrofoner, adaptere og kabler – ikke kønt at se på, men essentielt for præsentationer, der skal forløbe gnidningsfrit. Gem det væk i en æstetisk opbevaringsløsning lavet til formålet.

Det gode møde

Det gode møde er det effektive møde. Muligheden for at stå forkorter ofte mødetiden og gør mødet mere effektivt. Til Industriens Hus har Montana leveret møbler til forskellige typer af mødeområder og mødelokaler – blandt andet Monterey højborde.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske miljøer til et foranderligt arbejdsliv.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker