DA EN DE

Indret en foyer eller reception, der udnytter potentialet i at skabe det bedste førstehåndsindtryk

Loungemøbler skaber en afslappet og rar stemning til de uformelle møder

Aflåselige personaleskabe, bænke, spejle og borde til virksomhedens foyer, entré eller velkomstareal

Lounge og reception

Det første billede, vi danner, er både det mest afgørende og det mest vedvarende. Virksomhedens lounge og receptionsområde er en oplagt mulighed for at gøre et godt indtryk på kunder, medarbejdere og fremtidige relationer. Indret med loungemøbler, ståborde til det uformelle hurtige møde ind og ud af døren og en god garderobeløsning.

Personaleskabe

Skal garderoben være fælles eller personlig? På arbejdspladser med omklædning er aflåselige personaleskabe den ideelle løsning. Montana systemet rummer alle muligheder for at synliggøre personaleskabe og skabe et look i tråd med virksomhedens identitet.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske miljøer til et foranderligt arbejdsliv.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker