DA EN DE

Multi konferencebordet kan bruges som konference-, møde- og workshopbord

Nå ud til konferencens publikum med den højdejusterbare talerstol HiLow Speaker

Konferencelokale i Det Kongelig Skuespilhus indrettet med Panton One stole

Konferencelokalet

Konferencelokalet er rammen om virksomhedens vigtigste beslutninger. Det er vigtigt at rummet er komfortablet til lange møder og at alle elektroniske funktionaliteter er lige ved hånden. Montanas leverer højdejusterbare konferenceborde, talerstole og elegant opbevaring til HiFi og andet præsentationsteknisk udstyr.

Tal til ethvert publikum

Det er fantastisk at overvære en præsentation, som bliver serveret levende og præcist – det kræver at taleren har ro og overblik. Montana kan levere to typer af talerstole til det veludstyrede konferencelokale, begge højdejusterbare og med en flade til placering af computer, manuskript og vandglas.

God lyd – lige ved hånden

En god præsentation er ofte ledsagte af tekniske hjælpemidler: Lyd, billede – og alle de dertilhørende accessories: Betjeninger, kabler, adaptere og mikrofoner. Montana Sound & TV-løsninger søger for at det er ude af øje, men altid lige ved hånden.

Skuespilshuset

Case: Skuespilshuset 2008
Bygherre: Det Kgl. Teater ved Kulturministeriet.
Arkitekter: Lundgaard & Tranberg

Om aftenen svæver Skuespilshusets glasetage i natten som et lysende bånd. Hele etagen er lagt oven på bygningen i form af et ekstra lag, der lader stedets ånd sive ned gennem huset oppefra. Etagen huser teatrets kontorområder, artistgarderober, værksteder, bibliotek, tekniske afdelinger, lydstudier og kantine.

Montana har leveret møbler til kontor og kantine, samt hylder og opbevaringsløsninger til garderober.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske miljøer til et foranderligt arbejdsliv.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker