DA EN DE

Indret kantinen med fleksible og stabelbare møbler

Trollstigen i Norge – café, restaurant og besøgscenter indrettet med blandt andet Panton One stole

Stavanger Koncerthus – opbevaringsmøbler, Panton One stole og serveringsvogne

Vil du med i kantinen?

Montana leverer kantineborde og kantinestole i fleksibelt design, som eksempelvis Djob eller Multi Single bordet. Panton One stole-serien tilbyder både stor siddekomfort og funktionel fleksibilitet, idet stolen er stabelbar op til 10 styk, der endvidere kan placeres på en trolley. Perfekt til kantinen, der ofte skal danne rammen om møder, events og præsentationer foruden hverdagens forplejning.

Kähler Restaurant

Case: Kähler Restaurant i Tivoli 2013

Restauranten er designet således at den både er display af Kählers keramik såvel som en smuk ramme om en hyggelig middag. Til restauranten har Montana leveret Multi borde, Panton One stole i farver, som smukt blender ind i den historiske have – samt hylder, opbevaringsløsninger og elegante serveringsvogne til service.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske miljøer til et foranderligt arbejdsliv.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker