DA EN DE

Indret hotelværelset med sengegavl, natbord, hylder og garderobe

Skyline borde til hotelværelsets arbejdsplads

Et hjem, når man er væk hjemmefra.

Hotelværelsets opgave mere end noget andet er at være et midlertidigt hjem, når man er hjemmefra. Komfort, design, farver, materialer og kvalitet er alt sammen faktorer, som skal gå op i en højere enhed for at skabe et besøg, man husker. Montana systemets mange muligheder, design og elegance gør det muligt at skabe attraktive og praktiske gæsteværelser og suiter, som imødekommer den kvalitet, som gæsterne forventer.

Hotel Victoria Towers

Case: Hotel Victoria Tower
Arkitekter: Arthur Buchardt, Wingårdhs Architects, Kiil Interiør

Victoria Towers tårner med sine 117 meter indpakket i glas, som et fyrtårn langs vejen mellem downtown Stockholm og byens lufthavn. Hotellet består af 229 værelser fordelt på 42 etager samt kontorer, konferencefaciliteter og en sky bar. Montana har indrettet hotelværelser med Montana sengegavle, garderobeskabe, Skyline borde og hylder, Djob borde og Multi Caféborde.

Clarion Hotel Energy
Stavanger, Norge

Case: 400 hotelværelser - single/double/deluxe/suites/family
Arkitekter: Snøhetta
Indretningsarkitekter: Snøhetta og Kiil Interiør

Clarion Hotel Energy består af hele 21 etager og 400 hotelværelser og er en af de største møde- og konferencefaciliteter i Norden. Montana har leveret interiør, sengegavle, sengeborde, og garderobeløsninger til gæsteværelserne – som desuden er udstyret med Guest-stole og Skyline borde.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske løsninger til hoteller, gæsteværelser, lounge- og receptionsområder og konferencefaciliteter.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker