DA EN DE

Moderne arbejdsstationer med fokus på ergonomi og fleksibilitet

Montanas serie af hæve-sænkeborde kan konfigureres på et utal af måder

Fra indretning af det åbne kontorlandskab til det eksklusive hjørnekontor med udsigt

En effektiv arbejdsstation

Montanas arbejdsstationer kan konfigureres og skræddersyes, så de passer til et specifikt arbejdsmæssigt eller rumligt behov. HiLow hæve-sænkebordene fås med bordplader i mange forskellige farver, størrelser og faconer – serien rummer muligheder for tilkøb af komponenter og accessories såsom afskærmingsplader, plugins, kabelbakker og meget mere.

Design: Peter J. Lassen

Mobil og personlig opbevaring

Cargo og Office units er specialdesignet personlig opbevaring med udgangspunkt i den moderne og fleksible arbejdsplads, indrettet til en kombination af personlig og arbejdsrelateret opbevaring.

Design: Peter J. Lassen

Industriens Hus

Case: Dansk Industri – Industriens Hus.
Arkitekter: Signal Arkitekter

På en af landets mest attraktive adresser har Industriens Hus fået en markant ansigtsløftning fra en tung facade til et mere nutidigt udtryk – fra facaden til interiøret. Montana har i samarbejde med Signal Arkitekter leveret arbejdsstationer og opbevaringsmøbler til kontor, konference- og mødelokaler.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske miljøer til et foranderligt arbejdsliv.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker