DA EN DE

Panton Table og Panton One stole-serien kan bruges både ude og inde

Panton One stole og Multi borde på Dansk Industris tagterasse

Panton One er en komplet stole-serie i 4 forskellige højder

Lidt solskin i pausen

Tag en pause og træk lidt luft. Med stel i rustfrit stål er Panton One stolen ideel til udendørsarealerne. Stolen er stabelbar op til 10 styk, hvilket gør den praktisk i forhold til at bringe den ud og ind af bygningen. Panton One tilbyder god siddekomfort og kan vælges i 15 forskellige farver. De grå dage er talte.

Tagterasse
Industriens Hus

Case: Industriens Hus – Dansk Industri 2013
Arkitekter: Transform / Signal Arkitekter

Tagterassen på Industriens Hus har en spektakulær udsigt over Tivolis smukke have og forlystelser. Udsigten kan nydes tilbagelænet i Panton One stole og lounge stole. Bordene er høje og lave Multi Café borde med bordplader i kompakt laminat. Både borde og stole er vejrbestandige.

Montana Office


Hos Montana er vi passionerede omkring at hjælpe arkitekter, designere, indkøbere og projektejere med at udvikle funktionelle og æstetiske miljøer til et foranderligt arbejdsliv.Ved at fordybe os i den enkelte virksomhedskultur hjælper vi vores kunder med at lave interiørløsninger i højeste kvalitet med fokus på den perfekte kombination af funktionalitet, kvalitet, miljømæssige hensyn, økonomi, æstetik og etik. Gennem Montana systemets designfrihed og mange muligheder skaber vi i samarbejde løsninger, som er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes behov.Kontakt

Head of Contract Sales Denmark
Rune Overdal Poulsen
M: + 45 21 14 95 36
rop@montana.dk

Jylland
Heidi Brink
M: +45 20 56 62 92
hbr@montana.dk

Sjælland
Casper Fabrin
M: +45 23 36 25 86
ccf@montana.dk

Area Sales Manager - Contract, Norway
Marianne Ellingsen
M: +47 922 41180
mel@montana.dk

Area Sales Manager
Ann-Kristin Waldal

akw@montana.dk
M: +47 9953 0223

Save

Husk at gemme inden du lukker